Vooraf beoordelen van je merrie

Als je wilt, kan ik vantevoren meekijken naar je merrie en een advies uitbrengen over haar geschiktheid als keuringspaard. Je krijgt dan ook wat tips over waar op te letten bij de training en in de voorbereiding.

Ik probeer het paard zoveel mogelijk te beoordelen op alle onderdelen die ook bij de keuring aan bod komen. Natuurlijk is het altijd een momentopname, maar belangrijke belemmeringen en bemerkingen haal ik er vrijwel altijd uit. Dat kan je veel tijd en geld besparen.

Daarnaast geef ik je een inschatting van het resultaat dat je zou kunnen verwachten op een keuring en de onderdelen waar je in de training vooral aan moet werken. Ik ben realistisch en kom meestal dicht in de buurt van het uiteindelijke resultaat.

Er zijn twee mogelijkheden voor een beoordeling vooraf:

Beoordeling op afstand

Je stuurt me een aantal foto’s en filmpjes van je merrie en ik doe aan de hand daarvan een beoordeling. Dit is altijd wat minder nauwkeurig dan wanneer ik het paard in levende lijve zie, maar als er veel kilometers mee gemoeid zijn is het wel vaak handiger. Het is bovendien een stuk goedkoper.

Deze beoordeling kost 25 €. Als je daarna de cursus aanschaft krijg je 10 € korting op de cursuskosten.

Download hier de instructie over wat voor foto’s en filmpjes ik nodig heb en hoe je die naar me toestuurt.

 

Beoordeling op locatie

Als je wilt kom  ik bij  jou op locatie het paard bekijken. De kosten hiervoor zijn volledig afhankelijk van waar in het land je je bevindt.