Vooraf beoordelen van je merrie

Als je wilt, kan ik van tevoren meekijken naar je merrie en een advies uitbrengen over haar geschiktheid als keuringspaard. Je krijgt dan ook wat tips over waar op te letten bij de training en in de voorbereiding.

In de gratis Module 0 zit trouwens een checklist die je zelf alvast kunt nalopen, om te kijken of je merrie geschikt is. Deze checklist bevat een aantal van de belangrijkste struikelblokken en geeft een eerste indicatie of je wel of niet naar de keuring zou moeten gaan met je merrie. Meld je hier aan voor de gratis Module 0.

Uitgebreide beoordeling van je merrie

Bij een uitgebreide evaluatie probeer ik jouw paard zoveel mogelijk te beoordelen op alle onderdelen die ook bij de keuring aan bod komen. Natuurlijk is het altijd een momentopname, maar belangrijke belemmeringen en bemerkingen haal ik er vrijwel altijd uit. Dat kan je veel tijd en geld besparen.

Daarnaast geef ik je een inschatting van het resultaat dat je zou kunnen verwachten op een keuring en de onderdelen waar je in de training vooral aan moet werken. Ik ben realistisch en kom meestal dicht in de buurt van het uiteindelijke resultaat. Mijn kennis en ervaring is gebaseerd op het trainen van keuringspaarden, het bezoeken en meekijken op veel keuringen en de cursus Beoordelen van het KFPS, die ik met goed gevolg heb afgelegd.

Er zijn twee mogelijkheden voor een beoordeling vooraf:

Beoordeling op afstand

Je stuurt me een aantal foto’s en filmpjes van je merrie en ik doe aan de hand daarvan een beoordeling. Dit is altijd wat minder nauwkeurig dan wanneer ik het paard in levende lijve zie, maar als er veel kilometers mee gemoeid zijn is het wel vaak handiger. Het is bovendien een stuk goedkoper.

Deze beoordeling kost 25 €. Als je daarna de cursus aanschaft krijg je 10 € korting op de cursuskosten.

Download hier de instructie over wat voor foto’s en filmpjes ik nodig heb en hoe je die naar me toestuurt.

Beoordeling op locatie

Als je wilt kom  ik bij  jou op locatie het paard bekijken. De kosten hiervoor zijn volledig afhankelijk van waar in het land je je bevindt. Stuur een mailtje voor een offerte.